eTA & iDeal

Het eTA Canada betalen met iDeal: sneller, goedkoper en veiliger

Nederlanders kunnen de kosten voor het eTA Canada betalen met iDeal. Belgen kunnen hun eTA Canada betalen met Bancontact. Zowel iDeal als Bancontact zijn zogenaamde instant betaalmethoden. Dat wil zeggen dat er geen vertraging ontstaat tussen het indienen en betalen van een eTA-aanvraag en het moment dat uw aanvraag in behandeling wordt genomen. Daarnaast bespaart u met iDeal en Bancontact de hoge tarieven die creditcardmaatschappijen rekenen voor transacties in buitenlandse valuta. Tevens zijn betalingen met iDeal en Bancontact altijd veilig.

Betalen in canada

iDeal: de eerste keuze van Nederland

iDeal is de veiligste betaalmethode die in Nederland beschikbaar is. Daarnaast worden iDeal transacties direct verwerkt. Vooral bij spoedaanvragen wordt daarom aangeraden gebruik te maken van iDeal. Betalen via bankoverschrijving bijvoorbeeld, kan tot enkele dagen extra verwerkingstijd leiden. Het gebruik van iDeal als betaalmethode voor het aanvragen van een eTA kost (net als het gebruik van Bancontact) niets extra, er worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Bancontact, de eerste keuze van Belgiƫ

In Belgiƫ is Bancontact de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen (voorheen tevens bekend onder de naam Mister Cash). Bancontact is net als iDeal een instant betaalmethode waarbij geen vertraging ontstaat tussen het moment van betalen en het moment waarop de aanvraag in behandeling wordt genomen. Ook verloopt een betaling bij Bancontact direct via de eigen bank van de aanvrager, waardoor de betaling altijd veilig wordt verwerkt. Ook bij gebruik van Bancontact worden geen transactiekosten in gerekend.

Nu een eTA aanvragen en betalen met iDeal of Bancontact

Vliegt u binnenkort naar Canada? Dan heeft u waarschijnlijk een eTA nodig. Twijfelt u of u een aanvraag moet starten? Lees dan meer over het eTA Canada. Of lees eerst meer over de aanvraagprocedure. Wilt u nu een aanvraag indienen en betalen met iDeal of Bancontact? Klik dan op onderstaande knop.