eTA kosten

Wat kost een eTA voor Canada?

Direct na het invullen van het formulier dienen de kosten van de aanvraag voldaan te worden. Pas na het voldoen van de kosten wordt de aanvraag in behandeling genomen. Het is mogelijk een reguliere aanvraag in te dienen, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van een spoedprocedure. De kosten zijn hiervan afhankelijk.

Het eTA aanvragen is niet gratis. De kosten bedragen €29,95 per persoon. Spoedleveringen kosten €17,50 per persoon extra. Ook als met één formulier meerdere eTA reistoestemmingen tegelijk worden aangevraagd blijven de prijzen per persoon ongewijzigd. Een aanvraag kent geen aanvullende kosten, er worden geen transactiekosten in rekening gebracht. Indien de kosten van het eTA wordt betaald met iDeal (Nederland) of Bancontact (België) wordt de aanvraag het snelste in behandeling genomen.

De totale kosten van het eTA zijn €29,95 per persoon. Er zijn geen bijkomende kosten indien de eTA-aanvraag geldig is, u voldoet aan de eTA voorwaarden en de aanvraag via deze website wordt ingediend.

Hoge servicekosten tussenpartijen

Er zijn verschillende tussenpartijen actief die hogere kosten rekenen, waaronder reisbureaus. U kunt deze reistoestemming bijvoorbeeld ook via de ANWB aanvragen, maar dan betaalt u €47,80 meer dan wanneer u uw aanvraag direct indient bij de Canadese overheid. Dat komt doordat de ANWB hoge servicekosten rekent. Indien u een eTA via deze website aanvraagt betaalt u in slechts €29,95. Het aanvragen bestaat enkel uit het invullen van het digitale formulier en het voldoen van de kosten.

Canadees geld

Spoedaanvragen en iDeal

De kosten van het eTA Canada kunnen op diverse manieren worden voldaan. Heeft u het eTA met spoed nodig? Maak dan gebruik van iDeal of Bancontact. Doordat deze betaalmethoden rechtstreekse bankkoppelingen hebben worden transacties direct verwerkt en kan de aanvraag meteen in behandeling worden genomen. Andere betaalmethoden, zoals creditcard transacties resulteren vaak in enige vertraging.

Vliegt u vandaag of morgen al naar Canada en heeft u nog geen eTA aangevraagd? Maak dan gebruik van de spoedprocedure, met een toeslag van €17,50.

Nu een eTA Canada aanvragen

Gaat u op reis naar Canada? Dan kunt u hier het verplichte eTA Canada aanvragen voor de totaalprijs van €29,95. Vertrekt uw vlucht vandaag of morgen al? Dan raden we aan gebruik te maken van de spoedprocedure met een meerprijs van €17,50.

Samenvatting kosten

  • Kosten van het eTA: €29,95
  • Meerprijs spoedaanvraag: €17,50
  • Transactiekosten: €0,00 (bij gebruik iDeal of Bancontact)
  • Koersopslag: €0,00